Huiswerkbegeleiding

Onze huiswerkbegeleiding wordt gegeven door professioneel getrainde begeleiders in kleine klasjes (maximaal 10 leerlingen per begeleider op de CSB en maximaal 4 leerlingen per begeleider op De Apollo).

Hoe werkt het?

1. De leerling leert bij ons hoe hij zijn schoolwerk moet inplannen en hoe hij het kan aanpakken. De leerling werkt tijdens de les aan zijn huiswerk en leerwerk. De begeleider biedt ondersteuning waar nodig, controleert en overhoort.

2. Elke leerling krijgt een coach toegewezen die hij minimaal een keer per week ziet. De coach bespreekt de cijfers, kijkt wat er wel en niet goed gaat en maakt een plan van aanpak met uw kind. Daarbij besteden we aandacht aan lastige vakken, maar ook aan competenties, zoals jezelf motiveren, concentreren en samenvatten.

Wilt u meer informatie? Vul s.v.p. het formulier in en wij nemen graag contact met u op.

Locaties

Wij geven elke werkdag huiswerkbegeleiding op de Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert in Amsterdam en op dinsdag- en donderdagmiddag op De Apollo. Bij voldoende aanmeldingen zal er een extra middag geopend worden.

CSB: van 14:45 tot 17:15 uur

De Apollo: van 15:45 tot 18:15 uur

Kosten

CSB

  • 2 middagen per week - 130 euro per maand

  • 3 middagen per week - 185 euro per maand

  • 4 middagen per week - 240 euro per maand

Kosten voor leerlingen van andere scholen (op de CSB locatie)

  • 2 dagen per week - 150 euro per maand

  • 3 dagen per week - 210 euro per maand

  • 4 dagen per week - 275 euro per maand

De Apollo

  • 2 middagen per week - 225 euro per maand

  • (3 middagen per week - 325 euro per maand)

  • (4 middagen per week - 425 euro per maand)

Voor nieuwe inschrijvingen rekenen wij eenmalig 25 euro aanmeldkosten.

Wij hanteren een minimum van twee vaste middagen per week; de ervaring leert dat een middag per week te weinig is om structurele vooruitgang te boeken.

Aanmelding

U kunt het contactformulier op deze pagina invullen, bellen naar 06-34010375 (tussen 9:00 en 13:00 uur op werkdagen, mocht er niet worden opgenomen spreek dan een voicemailbericht in) of een e-mail sturen naar: coordinatie@mollhuiswerkbegeleiding.nl.

Vervolgens zullen wij een afspraak maken voor een intakegesprek met u en uw kind op school. Tijdens het gesprek kunt u vragen stellen, spreken we de vaste dagen af en wanneer uw kind kan starten.

 

 

Aanmeldformulier huiswerkbegeleiding

Naam *
Naam
Naam van uw kind *
Naam van uw kind