Managementteam

 
 
Foto Somaya.jpg

Somaya Moll - directeur

"Sinds 2006 houd ik me met veel plezier bezig met de ontwikkeling van jongeren binnen het Nederlandse onderwijs en daarbuiten. Door een sociale onderneming op te zetten, wilde ik huiswerkbegeleiding toegankelijk maken voor een breed publiek. Elk kind is uniek en verdient het zo goed mogelijk geholpen te worden in zijn leerweg op school. We hebben een unieke aanpak ontwikkeld die garant staat voor zeer veel persoonlijke aandacht, omdat dat de grootste factor voor succes is. Door leerlingen niet alleen aan huiswerk maar ook aan competenties te laten werken en ze actief te coachen met hun schoolwerk en in hun persoonlijke ontwikkeling, proberen we effectief bij te dragen aan alle inspanningen van de docenten en ouders. Ook doen we dit door regelmatig intervisiegesprekken te houden met de huiswerkbegeleiders en ze te trainen in relevante leer- en gedragsproblematiek. We proberen onze begeleiding zo goed mogelijk aan te passen aan het reguliere onderwijs van de leerlingen en aan de werkwijze van de scholen waarmee we samenwerken. Daarnaast is er veel contact met ouders en geven wij ook trainingen over allerlei maatschappelijke thema's. Kortom, er is veel persoonlijke aandacht voor de leerling en voor de begeleiders in onze organisatie. Ik denk dat we hierdoor inmiddels al voor veel leerlingen echt wat hebben kunnen betekenen en daar ben ik trots op. Naast Moll werk ik sinds 2010 ook voor de VN, waar ik me bezig houd met economische ontwikkeling van Afrika, Azie en Oost-Europa, bijvoorbeeld in de vorm van jeugdwerkgelegenheid."

 
Miriam

Miriam van der Meij - kwaliteitsmanager - Locatiemanager - Coordinator

"Sinds november 2013 werk ik bij Moll, als huiswerkbegeleider, coördinator, locatiemanager en kwaliteitsmanager. Wat mij aanspreekt aan Moll is de persoonlijke aandacht voor elke leerling. Er wordt in kleine groepen gewerkt en er is voldoende ruimte om leerlingen te overhoren, een planning te maken, en te werken aan leervaardigheden. Verder begeleid ik met veel plezier onze begeleiders en onderhoud ik het contact met ouders. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om de laatste wetenschappelijke kennis uit de (neuro)psychologie toe te passen binnen de huiswerkbegeleiding. Met als uiteindelijke doel om onze leerlingen te leren om zelfstandig en vol zelfvertrouwen hun schoolwerk te kunnen doen."

 
Jinan

Jinan

“Ik vind het ontzettend leuk om leerlingen bij te staan in hun leerproces. Er is veel ruimte om met alle leerlingen in gesprek te gaan en zo leer je elkaar ook goed kennen. Op deze manier bouw je een band op en dat motiveert zowel de leerling als de begeleider. Ik vind het heel leuk om de leerling te begeleiden bij het leren om te leren. Je werkt dan samen aan het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, die de leerling later goed van pas komen. Zo werk je samen aan een mooie toekomst.”