Onze Partners


"De CSB, een school voor Mavo, Havo en Vwo, op de grens van Amstelveen en Amsterdam, bereidt haar leerlingen voor op de snel veranderende wereld. De CSB is van mening dat het niet gaat om de keuzes die een leerling maakt, maar “om het benutten van mogelijkheden die je aangeboden krijgt.”

Soms zijn er omstandigheden die het voor een leerling lastig maken om die mogelijkheden ten volle te benutten. Een van de vormen van hulp die de CSB haar leerlingen biedt om een optimaal resultaat te krijgen van wat de leerling in zich heeft, is de huiswerkbegeleiding. Onder leiding van getrainde coaches wordt naast de vakinhoudelijke hulp en uitleg aandacht besteed aan leren leren en leren plannen. En ook is er ruimte en tijd voor leerproblemen en krijgt elke leerling een eigen coach, die samen met de leerling periodiek plannen maakt om de leerprestaties te verbeteren.

Steeds meer leerlingen maken gebruik van deze service, niet in het minst door het aantrekkelijke tarief dat Moll Instituut hanteert.

De mogelijkheid van huiswerkbegeleiding biedt de leerlingen een belangrijke houvast in hun schoolcarrière."

Annemieke Schutte - conrector CSB


"Sinds 2011 werken wij met plezier samen met Moll Huiswerkbegeleiding. Onze studenten lopen een schooljaar stage op beide locaties in Amsterdam. Zij leren om op een professionele manier om te gaan met leerlingen, ouders en het team van Moll Huiswerkbegeleiding. Er is voldoende ruimte om te leren, groeien en eigen initiatief te tonen. Alle stagiairs worden uitgenodigd voor de trainingen en sociale activiteiten van Moll Huiswerkbegeleiding, zodat zij echt een onderdeel van het team worden. Aan het einde van het schooljaar kunnen de stagiairs leerlingen begeleiden met hun schoolwerk, maar bouwen daarnaast ook een band met hen op door middel van coachingsgesprekken. Kortom, Moll Huiswerkbegeleiding is al sinds 2011 een fijne leerplek voor onze studenten."

Lorine van Loon - Stagecoordinator Toegepaste Psychologie


"De Kopklas op de CSB onderhoudt een optimale samenwerking met Moll Huiswerkbegeleiding. Er is intensief contact tussen Moll en de docent van de Kopklas. Er is overleg over de leerlingen, maar ook over de lesstof. Soms bedenken we samen een project waarbinnen de leerlingen bepaalde vaardigheden kunnen oefenen. Ik, als docent van de Kopklas, ben zeer tevreden over deze samenwerking.

Helma Blankestijn - Kopklas CSB


Logo De Apollo.png

 

opvoedkundig advies
psychologische begeleiding
www.rotterdampsycholoog.com

susan moll.jpg
 

 

Sustijnable biedt trainingen aan over onder andere het puberbrein, slaapproblemen en stress. 

logo sustijnable.png